Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Ο Πετρούσεφ κατάλαβε ότι θα μείνει και θα κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό»!

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Ο Πετρούσεφ κατάλαβε ότι θα μείνει και θα κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
1

bet365

Ο εκ των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, εξήγησε πως το κέρδος για τους Πειραιώτες ήταν η εμφάνιση του Φίλιπ Πετρούσεφ, τονίζοντας πως ο Σέρβος θα μείνει και θα κάνει καριέρα στους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του Stoiximan Super Cup στον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ακολούθως, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τον πρώτο τίτλο της σεζόν, κάνοντας ειδική αναφορά στον Φίλιπ Πετρούσεφ και εξηγώντας πως οι Πειραιώτες προχωρούν βήμα-βήμα.

Ο εκ των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε σχετικά: «Είναι ο πρώτος τίτλος της σεζόν και είμαστε χαρούμενοι που τον κατακτήσαμε απέναντι στον Παναθηναϊκό που είναι πολύ δυνατός. Έγινε ένα πολύ δυνατό ματς, χτίζουμε τη ψυχολογία μας. Και εμείς είχαμε απουσίες, δεν είχε μόνο ο Παναθηναϊκός. Δεν έπαιζαν ο Φαλ και ο Μιλουτίνοφ. Η ομάδα δεν είναι ακόμα 100% έτοιμη. Το κέρδος είναι ο Πετρούσεφ. Κατάλαβε πλέον ότι θα μείνει και θα κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό! Έχουμε τόσους καλούς παίκτες. Με απειλή στο τρίποντο. Σίγουρα η άμυνά μας θα βελτιωθεί κι άλλο. Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Στην Ευρωλίγκα πάμε βήμα-βήμα. Να περάσουμε οκτάδα και μετά στο Final Four. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για όλα αυτά. Η Ευρωλίγκα είναι πολύ δυνατή και θα είναι δύσκολη. Ξεκινάμε για το διπλό στη Φενέρμπαχτσε. Η ατμόσφαιρα σήμερα είχε μία ένταση αλλά συνολικά ο τελικός έγινε σε κόσμια πλαίσια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα