Γιώργος Αγγελόπουλος: «Οι τίτλοι στην Ελλάδα είναι 8-1 από όταν επιστρέψαμε» (vid)

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Οι τίτλοι στην Ελλάδα είναι 8-1 από όταν επιστρέψαμε» (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Αγγελόπουλος

bet365

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στον τελικό του Stoiximan Super Cup πως οι τίτλοι στην Ελλάδα είναι 8-1 υπέρ των Πειραιωτών από όταν επέστρεψαν στη μεγάλη κατηγορία ενώ αναφέρθηκε στο γηπεδικό.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του Stoiximan Super Cup, επικρατώντας στον τελικό του Παναθηναϊκού και ο εκ των προέδρων της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Σήμερα κρίθηκε ο πρώτος τίτλος. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Απ' όταν επιστρέψαμε, στην Ελλάδα οι τίτλοι είναι 8-1. Σε κάθε περίπτωση, ο ανταγωνισμός είναι υψηλός και δύσκολος. Είδατε πώς εξελίχθηκε ο τελικός. Θα έχουμε καλά ματς. Πανηγυρίσαμε τον πρώτο τίτλο, το σημαντικό είναι να δούμε τι θα γίνει στο τέλος και να το απολαύσει ο κόσμος. Όλη η ομάδα κερδίζει, ο κόουτς χτίζει την ομάδα, είναι μία ομαδική προσπάθεια».

Σε ερώτηση για το αν επόμενος στόχος είναι το διπλό στη Φενέρμπαχτσε στην πρεμιέρα της EuroLeague ή να έχει ο Ολυμπιακός δικό του γήπεδο, είπε: «Και τα δύο, όλα θα γίνουν. Υπομονή και όλα θα γίνουν. Συγχαρητήρια σε όλους, συνεχίζουμε δυνατά».

@Photo credits: KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα