Πετρούσεφ: «Δεν με νοιάζει σε τι θέση θα παίζω, αρκεί να παίζω» (vid)

Πετρούσεφ: «Δεν με νοιάζει σε τι θέση θα παίζω, αρκεί να παίζω» (vid)

Φίλιπ Πετρούσεφ

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι ο νικητής του Super Cup στη Ρόδο μετά την επικράτηση επί του Παναθηναϊκού με σκορ 86-85 και ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων», Φίλιπ Πετρούσεφ σε δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του να παίζει όσο περισσότερο γίνεται ανεξαρτήτου θέσης.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε για τρίτη φορά το Super Cup επικρατώντας του Παναθηναϊκού με σκορ 86-85 και ο Σέρβος «άσος» της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, Φίλιπ Πετρούσεφ, σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το παιχνίδι, στάθηκε στην αυτοπεποίθηση που πηγάζει από την συγκεκριμένη κατάκτηση, αλλά και στην επιθυμία του να βρίσκεται στο παρκέ ανεξάρτητα από την θέση.

«Νιώθω καλά να παίζω στο ''5''»

«Είναι νωρίς στη σεζόν αλλά δίνεις πάντα το 100%. Είμαστε χαρούμενοι, πήραμε τον πρώτο τίτλο και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση. Δύσκολο παιχνίδι για όλους. Μας λείπουν οι δύο σέντερ, δύσκολο να παίξουμε χωρίς αυτούς. Ο Παναθηναϊκός βασίζεται στα γκαρντ. Μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα. Μέσα στη σεζόν που θα "δέσουμε" θα τα πάμε καλύτερα. Είμαστε 12-15 πολύ καλοί παίκτες. Όποτε υπάρχουν καλοί παίκτες ξέρουμε πως να παίξουμε. Η προσέγγιση του κόουτς είναι η ίδια. Όλοι πρέπει να θυσιάσουν κάτι. Να μην είναι ατομιστές και να παίζουν για την ομάδα. Νιώθω καλά, παίζω στο "5" που δεν έπαιξα πέρσι πολύ. Μπορώ να παίξω και στο "4" και στο "5". Δε με νοιάζει που θα παίζω αρκεί να παίζω».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα