Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Παπαπέτρου για τη φάση του Λεσόρ

Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Παπαπέτρου για τη φάση του Λεσόρ

Newsroom
Παναθηναϊκός Μπετσίροβιτς

bet365

Δημήτρης Κοντός και Σάνι Μπετσίροβιτς διαμαρτυρήθηκαν μετά το φινάλε του Super Cup στον διαιτητή Πέτρο Παπαπέτρου για τη φάση του Ματίας Λεσόρ με τον Μόουζες Ράιτ, τονίζοντας πως το καλάθι έπρεπε να μετρήσει.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στον τελικό του Super Cup από τον Ολυμπιακό, όμως οι «πράσινοι» είχαν έντονα παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης.

Μάλιστα μετά το φινάλε του αγώνα, οι Δημήτρης Κοντός (Basketball and Communication Director) και Σάνι Μπετσίροβιτς (Αθλητικός Διευθυντής) διαμαρτυρήθηκαν στον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης, Πέτρο Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός είχε παράπονα για τη φάση του Λεσόρ με τον Ράιτ, όπου ο Αμερικανός έκοψε αλλά όπως ισχυρίζονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, το καλάθι έπρεπε να μετρήσει.

Μάλιστα στο φινάλε της φάσης, ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος μίλησε στις δηλώσεις του για τη συγκεκριμένη φάση, δέχτηκε τεχνική ποινή.

Η φάση με τον Λεσόρ και τον Ράιτ

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα