Σπουδαίος Παπανικολάου: Η αγκαλιά με τον μικρό φίλο του Παναθηναϊκού που σκόρπισε χαμόγελα (vid)

Newsroom
Κώστας Παπανικολάου

bet365

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση, ο Κώστας Παπανικολάου αγκάλιασε και φωτογραφήθηκε έναν μικρό φίλο του Παναθηναϊκού, με τα χαμόγελα και των δύο να φωτίζουν το κλειστό της Ρόδου.

Ο αθλητισμός πρέπει να δίνει χαρά ανεξαρτήτου χρώματος. Και οι αθλητές να παραμένουν πρότυπα των μικρών παιδιών που τους λατρεύουν. Κάτι τέτοιες στιγμές, όπως αυτήν που χάρισε ο Κώστας Παπανικολάου σε έναν μικρό φίλο του Παναθηναϊκού, αποτελούν οδηγό για όσα θέλουμε να βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα.

Στο πλαίσιο του Super Cup της Ρόδου, το οποίο πήγε στα χέρια του Ολυμπιακού, ο αρχηγός των Πειραιωτών, Κώστας Παπανικολάου έδειξε για άλλη μια φορά το ευαίσθητο πρόσωπό του. Ένας μικρός φίλος του Παναθηναϊκού φορώντας τη φανέλα της ομάδας, καθισμένος στο αναπηρικό του καροτσάκι, θέλησε να τον χαιρετήσει και φυσικά ο Παπανικολάου ανταποκρίθηκε με το πιο ζεστό χαμόγελο.

Μάλιστα του χάρισε μία αγκαλιά και στάθηκε για να απαθανατίσουν τη στιγμή, με τη χαρά του μικρού να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του καθ'όλη τη διάρκεια της συνάντησής τους.

Ο Παπανικολάου με τον μικρό φίλο του Παναθηναϊκού

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα