Λέικερς - Γκρίζλις: Ο Μπρουκς αποβλήθηκε για χτύπημα στα γεννητικά όργανα του ΛεΜπρόν (vid)

O Μπρουκς χτυπάει τον ΛεΜπρόν και αποβάλλεται

bet365

Ο Ντίλον Μπρουκς είδε τους διαιτητές να του καταλογίζουν flagrant 2 για χτύπημα στα γεννητικά όργανα του ΛεΜπρόν Τζέιμς με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Λέικερς και Γκρίζλις ρίχνονται στη «μάχη» της τρίτης αναμέτρησης των play-offs και η αλήθεια είναι πως τα φώτα... έπεσαν λίγο παραπάνω στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Ντίλον Μπρουκς που πρόσφατα άνοιξαν... λογαριασμούς.

Ο παίκτης των Γκρίζλις παρόλα αυτά δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το παιχνίδι. Μετά από επαφή που είχε με τον «βασιλιά» οι διαιτητές τον απέβαλαν για «άσκοπη και υπερβολική επαφή». Το flagrant 2 το οποίο του καταλογίστηκε ήταν για χτύπημα στα γεννητικά όργανα, με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί προς τα αποδυτήρια.

Αυτή είναι και η δεύτερη αποβολή στην καριέρα του Μπρουκς, με το σκηνικό μάλιστα να θυμίζει τα αντίστοιχα με τους Τζέιμς Χάρντεν και Τζοέλ Εμπίντ στο Game 3 των Σίξερς με τους Νετς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα