Κέιτλιν Κλαρκ: Ευστοχεί από μεγαλύτερη απόσταση σε σχέση με τους Κάρι και Λίλαρντ

Κέιτλιν Κλαρκ

bet365

Απίστευτο και όμως... αληθινό αυτό που κάνει η Κέιτλιν Κλαρκ, ευστοχώντας σε τρίποντα από μεγαλύτερη απόσταση, σε σχέση με ότι έκαναν στις καλύτερες σεζόν τους οι Στεφ Κάρι και Ντέμιαν Λίλαρντ.

Η Κέιτλιν Κλαρκ είναι η Rookie που κουβαλά την περισσότερη συζήτηση και πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας στο WNBA. Και όχι άδικα, αφού η παίκτρια των Ιντιάνα Φίβερ κάνει συγκλονιστικά πράγματα στην πρώτη της επαγγελματική σεζόν.

Μεταξύ αυτών είναι και το μακρινό σουτ. Με την απόσταση να μην παίζει ρόλο για εκείνη. Η Κλαρκ αψηφά τα 6.75μ. από το τρίποντο και σουτάρει διαρκώς από πολύ πιο πίσω. Κάτι που γίνεται φανερό από το γραφικό που πόσταρε η ομάδα της στο twitter.

Συγκεκριμένα η νεαρή σταρ έχει εύστοχες εκτελέσεις από τα 8.56μ., όπως αποτυπώνεται από τον μέσο όρο της. Και για να γίνει απολύτως κατανοητό το πόσο ανοίγει το γήπεδο από απόσταση, αρκεί μία σύγκριση με τους κορυφαίους σουτέρ του NBA.

Στεφ Κάρι, Ντέμιαν Λίλαρντ και Τρέι Γιανγκ στην καλύτερη σεζόν τους από απόσταση, δεν έφταναν τόσο μακριά όσον αφορά τον μέσο όρο. Η Κλαρκ ευστοχεί από το... σπίτι της, παρότι η γραμμή του τριπόντου στο WNBA βρίσκεται πιο κοντά στο καλάθι. Στα 28 της παιχνίδια στη λίγκα μετράει 32.8% από το τρίποντο, έχοντας 2.8/8.5 ανά αγώνα.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WNBA Τελευταία Νέα