Έιτζα Γουίλσον: Το ιστορικό ρεκόρ που έσπασε στο WNBA (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Γουίλσον

bet365

Η Έιτζα Γουίλσον έγινε η παίκτρια που έσπασε το ρεκόρ πόντων σε μία σεζόν του WNBA και πλέον κυνηγάει το φράγμα των 1.000!

Η Έιτζα Γουίλσον πραγματοποιεί για μία ακόμη χρονιά πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα των Λας Βέγκας Έισις. Μάλιστα η ίδια, κατά τη διάρκεια της πιο πρόσφατης αναμέτρησης με αντίπαλο τους Ιντιάνα Φίβερ κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ των περισσότερων πόντων σε μία σεζόν του WNBA.

Πιο συγκεκριμένα, η 28χρονη Αμερικανίδα μπόρεσε να σημειώσει στο παιχνίδι 27 πόντους, φτάνοντας με αυτόν τον τρόπο συνολικά τους 956 μέσα στη διάρκεια της σεζόν, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που κρατούσε από πέρυσι η Τζιούελ Λόιντ (939).

Η Γουίλσον μάλιστα έχει την ευκαιρία να φτάσει και να ξεπεράσει το «φράγμα» των 1.000 πόντων καθώς απομένουν 4 ματς για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Η στιγμή που η Γουίλσον σπάει το ρεκόρ πόντων σε μία σεζόν

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WNBA Τελευταία Νέα