Σέζνι: «Να μαζέψουμε τα κομμάτια μας»

Gazzetta team
Σέζνι: «Να μαζέψουμε τα κομμάτια μας»

bet365

Η Μίλαν έχει τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο δηλώνει μεταξύ άλλων ο Σέζνι, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους Ροσονέρι για την εμφάνισή και την δίκαιη νίκη τους.

Ένα από τα δυσκολότερα βράδια της σεζόν πέρασε απόψε ο γκολκίπερ της Άρσεναλ, Βόιτσεκ Σέζνι, ο οποίος μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του τέσσερις φορές χάρη στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και την παρέα του. Η εικόνα του παιχνιδιού έδειξε ότι η Μίλαν ήταν κατά πολύ ανώτερη από τους Λονδρέζους, και αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση.

Αυτό παραδέχτηκε και ο Σέζνι στις δηλώσεις του: «Δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι αλλά η Μίλαν είναι αξία συγχαρητήριων. Μας τιμώρησε σε κάθε ευκαιρία και πέτυχε ορισμένα πολύ όμορφα γκολ. Δίκαια πήρε τη νίκη. Είμαστε πολύ απογοητευμένοιαλλά ελπίζω να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να αντισταθούμε στην ρεβάνς».

Καταλήγοντας, τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε τον έκαναν να υποστηρίξει ότι η Μίλαν διαθέτει τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο: «Η Μίλαν έχει τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. ΟΙμπραϊμοβιτς είναι ένας από τους κορυφαίους στράικερ στον κόσμο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα