Παρέλλης στο Gazzetta Cyprus: «Μπορεί και να είναι η καλύτερη μου επίδοση σε προκριματικό-είχε κάποιο θέμα η βαλβίδα»

Newsroom
parellis_4
Μετά την ολοκλήρωση του δικού του προκριματικού γκρουπ, ο Απόστολος Παρέλλης παραχώρησε δηλώσεις στο Gazzetta Cyprus, μιλώντας για την απόδοσή του στον αγώνα και εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τις επιδόσεις του.

Ο Κύπριος δισκοβόλος σταρ, κατετάγει στην 7η θέση της κατάταξης των προκριματικών με ρίψεις 59.17μ, 60.23μ και 62.13μ. Ωστόσο θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι την ολοκλήρωση του δευτέρου γκρουπ για να δει εάν θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό της δισκοβολίας και αν θα μπορέσει να εξασφαλίσει την θέση του στην πρώτη δωδεκάδα.

Δηλώσεις στην Πηνελόπη Γκιώνη:

-Είσαι στην 7η θέση του πρώτου γκρουπ, υπάρχει η πιθανότητα να βρεθείς στον τελικό, ωστόσο θα ήθελα να επικεντρωθώ στο πως νιώθεις εσύ μετά τον αγώνα.

«Είμαι χαρούμενος, νομίζω ότι μπορεί και αν είναι η καλύτερη επίδοση μου σε προκριματικό που έχω κάνει στις επτά φορές που έχω βρεθεί σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Αν δεν είναι αυτή η καλύτερη επίδοση είναι η δεύτερη. Ελπίζω να βρεθώ στον τελικό αλλά η αλήθεια είναι ότι είχε κάποιο θέμα η βαλβίδα. Στην πρώτη ρίψη γλίστρησα, στην δεύτερη βιάστηκα και στην τρίτη βγήκε κανονικά αλλά όχι ακριβώς αυτό που ήθελα. Πίστευα ότι θα κάνω πάνω από 62.50, γιατί ήμουν καλά από τους δοκιμαστικούς. Είμαι ευχαριστημένος, ελπίζω για τον τελικό, όλα εξαρτώνται από το δεύτερο γκρουπ. Είναι ένα δυνατό γκρουπ, ίσως ρίξουν καλύτερα, αλλά θέλω να βρεθώ στον τελικό για ακόμη μια φορά»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα