Bundesliga Home Challenge: 12αρες, ανατροπές και… διαιτητές στην εξίσωση

Gazzetta team
Bundesliga Home Challenge: 12αρες, ανατροπές και… διαιτητές στην εξίσωση

bet365

Η πρώτη μέρα του Bundesliga Home Challenge αυτού του διημέρου επιφύλλασε δύο ομάδες να σκοράρουν 12 γκολ στη σειρά αγώνων, την Ντόρτμουντ του Χακίμι σε μια σούπερ ανατροπή και το δίδυμο των διαιτητών να πιάνουν τηλεχειριστήριο.
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Τουλάχιστον χορταστικά ήταν τα παιχνίδια που περιλάμβανε η πρώτη, σαββατιάτικη δόση του δεύτερου Bundesliga Home Challenge, όπου πραγματικά τα είδαμε… όλα.

Η Χόφενχαϊμ του σπεσιαλίστα Μουνάς Νταμπούρ διέσυρε με συνολικό σκορ 12-1 την Μάιντς σε δύο αγώνες, σε μια παραγωγική επίδοση που ισοφάρισε και η Φράιμπουργκ κόντρα στη Χέρτα (12-7).

Από κει και πέρα, ο εξαιρετικός Ασράφ Χακίμι υπέγραψε την πιο επική ανατροπή στο θεσμό, καθώς γύρισε το 0-4 από τον πρώτο αγώνα των επαγγελματιών gamer κόντρα στην Χόλσταιν Κίελ με σούπερ εξάρα και κράτησε την Μπορούσια Ντόρτμουντ αήττητη.

Την τιμητική τους στον δεύτερο γύρο του BHC είχαν και οι διαιτητές, Ντένις Αϊτεκίν και Ντάνιελ Σλάγκερ, που με την εθνική Γερμανίας ωστόσο ηττήθηκαν από την Γκλάντμπαχ με συνολικό σκορ 5-2.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα καθώς και γκολ από τις αναμετρήσεις:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα