La Repubblica: «Η UEFA θα αποβάλλει από το Champions League Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους»

La Repubblica: «Η UEFA θα αποβάλλει από το Champions League Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους»

bet365

Σύμφωνα με την La Repubblica η UEFA έχει αποφασίσει ήδη να αποβάλλει τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους από το Champions League, με την απόφαση να αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.

Ειλημμένη είναι η απόφαση της UEFA να τιμωρήσει τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους για την European Super League, σύμφωνα με την «La Repubblica».

Η ιταλική εφημερίδα αναφέρει πως ο Αλεξάντερ Τσέφεριν είναι αποφασισμένος να μην αλλάξει στάση απέναντι στις τρεις ομάδες που επιμένουν στο project και ισχυρίζεται πως ήδη στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Και η απόφαση αυτή θα είναι η αποβολή των ομάδων από το επόμενο Champions League.

Η απόφαση θεωρείται δεδομένο πως θα ανακοινωθεί πριν το Euro και πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα, με τον Τσέφεριν να επαναλαμβάνει το τελευταίο διάστημα τα αυστηρά μηνύματα του στις διοικήσεις των τριών συλλόγων.

Εφ’ όσον επιβεβαιωθεί πάντως το δημοσίευμα της εφημερίδας και οι τρεις ομάδες αναμένεται να κινηθούν νομικά και να προσφύγουν στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) ελπίζοντας να δικαιωθούν.

Την άποψη της Repubblica φαίνεται πως επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, ο οποίος σε δηλώσεις του είπε πως πιστεύει ότι τόσο η Ρεάλ όσο και η Μπαρτσελόνα θα αποβληθούν από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα