Με Τσιμίκα μπακ και Γιαννούλη χαφ η Εθνική κόντρα στο Βέλγιο

Με Τσιμίκα μπακ και Γιαννούλη χαφ η Εθνική κόντρα στο Βέλγιο

bet365

Με Δημήτρη Γιαννούλη στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης και Κώστα Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα κόντρα στους Βέλγους ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ.

Η Εθνική Ελλάδας θα έχει απόψε (03/06, 21:45) την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι στο πανίσχυρο Βέλγιο, σε φιλικό παιχνίδι στις Βρυξέλλες και στο «Κινγκ Μποντουέν».

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της ελληνικής ομάδας, Τζον Φαν΄τ Σχιπ κατέληξε στην ενδεκάδα με τον Βλαχοδήμο τέρμα, Ανδρούτσο, Κ. Παπαδόπουλο, Τζαβέλλα, Τσιμίκα στην άμυνα, Μπουχαλάκη, Γαλανόπουλο κεντρικά χαφ, Μασούρα, Μπακασέτα, Γιαννούλη στη μεσοεπιθετική τριάδα και Παυλίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι στην «γαλανόλευκη» αποστολή βρίσκονται οι:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Σωκράτης Διούδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Μιχάλης Μπακάκης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αχιλλέας Πούγγουρας, Γιώργος Τζαβέλλας, Κώστας Μαυροπάνος, Κώστας Τσιμίκας, Δημήτρης Γιαννούλης, Λεονάρντο Κούτρης, Κάρλος Ζέκα, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Γαλανόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Πέλκας, Τάσος Μπακασέτας, Πέτρος Μάνταλος, Χρήστος Τζόλης, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Δουβίκας, Βαγγέλης Παυλίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα