Μήπως οι Ισπανοί κράτησαν για τα ημιτελικά το «καλό»;

Μήπως οι Ισπανοί κράτησαν για τα ημιτελικά το «καλό»;
Ισπανία-Ιταλία στα ημιτελικά και η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έχει το δικό της κίνητρο για να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Mετράει 32 ματς χωρίς ήττα (27 νίκες, 5 ισοπαλίες). Το κοντέρ γράφει 13 σερί νίκες! Η Ιταλία δείχνει ασταμάτητη και δεδομένα είναι η πιο φορμαρισμένη στον κόσμο. Κι όμως κόντρα στους Ισπανούς έχουν θέματα. Θέματα που πήγαν να τα ξεπεράσουν στο προηγούμενο Euro (νίκη 2-0 στην φάση των «16» και πρόκριση) αλλά μετά ήρθε η «φάπα» του αποκλεισμού από το Mundial.

  • Η Ισπανία το 2008 απέκλεισε τους Ιταλούς στα πέναλτι και μετά πήρε το Euro.
  • Η Ισπανία πέτυχε στον τελικό του 2012 τους Ιταλούς και τους έριξε τέσσερα κατακτώντας εκ νέου το Euro.
  • Η Ισπανία το 2013 είχε αποκλείσει την Ιταλία (πάλι στα πέναλτι) στο Confederations Cup.

Ναι ήρθε η μίνι εκδίκηση της Ιταλίας το 2016 με τον Κόντε στον πάγκο, αλλά στα προκριματικά του Mundial για το 2018 η Ισπανία επέστρεψε στις τριάρες με τους Ιταλούς.

Οπότε μήπως οι Ισπανοί έχουν κρατήσει το καλό για τα ημιτελικά;

Εσείς πάντως έχετε πίστη στην Ιταλία. Και στα δύο διλήμματα στο Instagram του Gazzetta πήγατε με την Σκουάντρα Ατζούρα.

bwin

Στο ποιος θα σκοράρει πρώτος λοιπόν το 64% ψηφίσατε τον Κιέζα αντί του Μοράτα. Το να πετύχει το πρώτο γκολ ο εξτρέμ της Ιταλίας το βρίσκουμε σε απόδοση 9.00 στη bwin ενώ απλά να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο 90λεπτο είναι σε απόδοση 5.00.

Οσο για τον Μοράτα; Πρώτο γκολ του ματς στο 5.50 και οποτεδήποτε στον αγώνα 3.50.

Στο δεύτερο δίλημμα είχατε να επιλέξετε ανάμεσα στον Ιμόμπιλε και τον Ογιαρθάμπαλ. Ομως το ερώτημα ήταν ποιος θα σκοράρει το τελευταίο γκολ στον αγώνα. Εδω υπήρχε μεγάλη διαφορά στην ψηφοφορία.

bwin

Ο Τσίρο συγκέντρωσε το 83% των ψήφων σας και το συγκεκριμένο bet το βρίσκουμε σε απόδοση 5.00 στη bwin. Οσο για τον Ογιαρθάμπαλ; Σε απόδοση 7.50.

Φυσικά ο επιθετικός της Ιταλίας με βάση πάντα τις αποδόσεις είναι το μεγάλο φαβορί για να σκοράρει σήμερα στο ματς (οποτεδήποτε στο 3.10 και πρώτο γκολ στο 5.00 στη bwin).

Οπως φαβορί ειναι και η Ιταλία. Στο 2.40 ο άσος και στο 1.70 η πρόκριση την ίδια ώρα που η Ισπανία είναι στο 3.10 η νίκη στο 90λεπτο και στο 2.05 η πρόκριση στην bwin.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα