Ο 60χρονος αντιπρόεδρος του Σουρινάμ αγωνίστηκε σε διεθνή ποδοσφαιρικό αγώνα

Newsroom
Ο 60χρονος αντιπρόεδρος του Σουρινάμ αγωνίστηκε σε διεθνή ποδοσφαιρικό αγώνα

bet365

Ο Ρόνι Μπρουνσβάικ, αντιπρόεδρος του Σουρινάμ, έπαιξε σε αναμέτρηση της CONCACAF.

Ο αντιπρόεδρος του Σουρινάμ Ρόνι Μπρουνσβάικ, σε ηλικία 60 ετών αγωνίστηκε σε διεθνή ποδοσφαιρικό αγώνα!

Ο πρώην αντάρτης και νυν αντιπρόεδρος της χώρας, παρά την ηλικία και τα περίσσια κιλά του, φόρεσε την φανέλα της Ιντερ Μενγκοταπόε και πήρε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο ματς με την Ολύμπια Ονδούρας για την Λίγκα της CONCACAF.

O Μπρουνσβάικ αγωνίστηκε για 54 λεπτά φορώντας την φανέλα με τον αριθμό 61 (σ.σ. το έτος γέννησης του), με την ομάδα του ωστόσο να συντρίβεται εντός έδρας με σκορ 6-0.

Ο αντιπρόεδρος της χώρας είναι πρόεδρος στην ομάδα και όποτε του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του, κατεβαίνει στους αγώνες. Με την συμμετοχή του έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που έχει καταγραφεί σε διεθνή αγώνα συλλόγων.

Να τονιστεί πως ο Μπρουνσβάικ έχει καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών σε οκταετή φυλάκιση το 1999 από την ολλανδική Δικαιοσύνη και σε δεκαετή φυλάκιση από την γαλλική Δικαιοσύνη. Ομως παραμένει ελεύθερος, καθώς το Σουρινάμ δεν εκδίδει τους υπηκόους του. Γι’ αυτό και παίζει μόνο εντός έδρας καθώς δεν περνά τα σύνορα προκειμένου να αποφύγει τυχόν σύλληψη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα