ΠΑΟΚ: Η «Νέα Τούμπα» στο τραπέζι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

ΠΑΟΚ: Η «Νέα Τούμπα» στο τραπέζι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

ΠΑΟΚ: Η «Νέα Τούμπα» στο τραπέζι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

bet365

Μετά το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης οι επιτελείς του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν και με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, για το θέμα της «Νέας Τούμπας».

Το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ παραμένει ψηλά στην ατζέντα των ανθρώπων του, με τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση και τους κ.κ. Μουτσάκη και Δημογιάννη να έχουν σήμερα συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και τον ειδικό του σύμβουλο Κωνσταντίνο Μπέφα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης του έργου του νέου γηπέδου της Τούμπας και επανέλαβε την δέσμευση που είχε αναλάβει ότι όλα τα έργα ανάπλασης του περιβάλλοντα χώρου του νέου γηπέδου θα χρηματοδοτηθούν αποκλειστικά από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Επιπλέον, οι επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ του κατέθεσαν το πλαίσιο ενεργειών και το χρονοδιάγραμμα, για το οποίο συμφώνησε ότι είναι ρεαλιστικό.

Τέλος, υπήρξε ενημέρωση για τα προβλήματα που υπάρχουν στην μετεγκατάσταση της ΠΑΕ στο Καυτανζόγλειο».

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα