Ρονάλντο: Το «Φαινόμενο» αγόρασε την ομάδα που ξεκίνησε τη καριέρα του

Βασίλης Μπαλατσός
Ρονάλντο: Το «Φαινόμενο» αγόρασε την ομάδα που ξεκίνησε τη καριέρα του

bet365

Το «Φαινόμενο», Ρονάλντο Ναζάριο ντε Λίμα αγόρασε τη Κρουζέιρο με την οποία ξεκίνησε τη σπουδαία καριέρα του, έναντι 63 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε μια επιχειρηματική κίνηση με μεγάλη δόση συναισθηματισμού προχώρησε ο Ρονάλντο Ναζάριο ντα Λίμα, καθώς αγόρασε την Κρουζέιρο της Β' Κατηγορίας του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. Πρόκειται για την ομάδα στην οποία το «Φαινόμενο» έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα το 1993 πριν κάνει το ευρωπαϊκό «άλμα» τη σεζόν 1994-95 για λογαριασμό της Αϊντχόφεν.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση του deal o πρώην διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώσαμε τη συμφωνία. Έχω πολλά να δώσω πίσω στην Κρουζέιρο και φέρω την ομάδα πίσω εκεί που της αξίζει να βρίσκεται. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Ζήτησα από τους οπαδούς να επανασυνδεθούν με την ομάδα, να πηγαίνουν στο γήπεδο, διότι θα χρειαστούμε πολλή δύναμη και ενότητα. Έχουμε πολλή δουλειά και φιλοδοξία να κάνουμε την Κρουζέιρο μεγάλη ξανά. Δεν έχουμε τίποτα να γιορτάσουμε ακόμα, αλλά έχουμε πολλή φιλοδοξία».

Για την εξαγορά της Κρουζέιρο της Serie B ενδιαφέρθηκε και η FSG, στην οποία ανήκει η Λίβερπουλ, όμως ο Ρονάλντο εξασφάλισε το 90% των μετοχών του κλαμπ, καταβάλλοντας, 63 εκατομμύρια ευρώ. Θυμίζουμε πως το «Φαινόμενο» έχει αγοράσει και το 51% των μετοχών της ισπανικής Βαγιαδολίδ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα