Άλκμααρ- Άγιαξ 0-2: Ο «Αίας» απέκλεισε Παυλίδη - Χατζηδιάκο και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου

Άλκμααρ- Άγιαξ 0-2: Ο «Αίας» απέκλεισε Παυλίδη - Χατζηδιάκο και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου

bet365

Ο Άγιαξ επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Άλκμααρ των βασικών Παυλίδη - Χατζηδιάκου και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας από τον... περιμένει η Αϊντχόφεν.

Στα ημιτελικά σταμάτησε η πορεία της Άλκμααρ του Βαγγέλη Παυλίδη και του Παντελή Χατζηδιάκου, καθώς ο Άγιαξ την κέρδισε με 2-0 μέσα στην έδρα της και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας. Η πρωτοπόρος της Erevidisie θα βρει στον τελικό την δεύτερη του πρωταθλήματος Αϊντχόφεν (57 έναντι 55 βαθμών), η οποία απέκλεισε στα ημιτελικά τη Γκόου Αχέντ Ιγκλς του Γιάννη Φοίβου Μπότου.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χάαχ ξεκίνησε δυνατά, προηγήθηκε μόλις στο 11' με τον Μπέργκχαους, η Άλκμααρ κατάφερε να ισορροπήσει το ματς χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει μεγάλη ευκαιρία και εν τέλει οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς στο 89' με τον Κλάασεν να σκοράρει οκτώ λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. Οι δυο Έλληνες διεθνείς ξεκίνησαν βασικοί κόντρα στον «Αίαντα» με τον Χατζηδιάκο να γίνεται αλλαγή στο 58' και τον Παυλίδη να είναι αναντικατάστατος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα