Πόλεμος στην Ουκρανία: Ιταλός ποδοσφαιριστής δηλώνει έτοιμος για αποστολή αυτοκτονίας (vid)

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ιταλός ποδοσφαιριστής δηλώνει έτοιμος για αποστολή αυτοκτονίας (vid)

bet365

O 29χρονος Ιταλός τερματοφύλακας, Λούκα Βαβασόρι, έβγαλε τα γάντια του, πήγε στην ουκρανία για να ενταχθεί στις διεθνείς ταξιαρχίες και μέσω Social Media δήλωσε έτοιμος να πάρει μέρος σε αποστολή αυτοκτονίας.

Από τις 24 Φεβρουαρίου η Ρωσία ξεκίνησε την εισβολή της στα εδάφη της Ουκρανίας και ενώ έχει περάσει ένας μήνας οι συζητήσεις δεν έχουν οδηγήσει πουθενά και οι συρράξεις συνεχίζονται. Εκτός από τους Ουκρανούς στρατιώτες υπάρχουν και πολίτες άλλων χωρών που έχουν καταταγεί εθελοντικά στις διεθνείς ταξιαρχίες με τον Ιβάν Λούκα Βαβάσορι να είναι ένας εξ αυτών.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος έχει περάσει από Λουγκάνο, Προ Πάτρια και Μπρα αποφάσισε να ταξιδέψει στην Ουκρανία και να συμβάλει στην υπεράσπιση της από την εισβολή των Ρώσων και έκτοτε καταγράφει τη ζωή του μέσω της πλατφόρμας του Tik Tok. Ο Βαβάσορι γεννήθηκε στην Ρωσία και στην ηλικία των πέντε ετών υϊοθετήθηκε από οικογένεια στο Πιεμόντε. Ο Ιταλός με το τελευταίο του βίντεο προκάλεσε ανατριχίλα, καθώς όπως έκανε γνωστό είναι έτοιμος να ξεκινήσει για μία αποστολή... αυτοκτονίας.

«Αυτό θα είναι το τελευταίο μου video, δεν ξέρω για πόσο καιρό. Εάν τα καταφέρω, το συντομότερο δυνατό θα έχετε νέα μου. Ελπίζοντας πως όλα θα πάνε καλά. Με τον ταγματάρχη αποφασίσαμε ότι θα επιτεθούμε μόνοι, χωρίς κανείς να ξέρει τίποτα. Η δική μας θα είναι μια αποστολή αυτοκτονίας γιατί έχουμε πολύ λίγες μονάδες εναντίον ενός ολόκληρου στρατού. Θα είναι ολοκληρωτική αυτοκτονία, αλλά προτιμάμε να προσπαθήσουμε», ανέφερε στο βίντεο του, στο οποίο είχε βάλει λεζάντα «Το να πεθάνεις είκοσι χρόνια νωρίτερα ή είκοσι χρόνια αργότερα δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι να πεθάνεις καλά. Μόνο τότε αρχίζει η ζωή».

@ivanlucavavassori Siamo pronti per morire tentando di fare qualcosa di storico. Forza e Onore ragazzi #ukraine ♬ Le Calin - 斌杨Remix

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα