Παυλίδης: Απίθανο γκολ στην ήττα της Άλκμααρ από την Τσβόλε (vid)

Νίκος Κικίδης
Παυλίδης: Απίθανο γκολ στην ήττα της Άλκμααρ από την Τσβόλε (vid)

bet365

Φοβερό γκολ από τον Βαγγέλη Παυλίδη, ο οποίος... χόρεψε τον αντίπαλο αμυντικό και εκτέλεσε υπέροχα για το προσωρινό 1-1 στην ήττα της Άλκμααρ από την Τσβόλε στην Eredivisie.

Δεν... παίζεται φέτος ο Βαγγέλης Παυλίδης. Ο Έλληνας επιθετικός αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στο πρότζεκτ της Άλκμααρ, πράγμα που απέδειξε και στο τελευταίο της παιχνίδι με αντίπαλο την Τσβόλε.

Διότι μπορεί τελικά η Άλκμααρ να ηττήθηκε με 2-1, όμως ο 23χρονος επιθετικός έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να τη γλιτώσει από τα χειρότερα. Και ο τρόπος που το προσπάθησε ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακός.

Στο 81΄και με το σκορ στο 1-0 υπέρ της Τσβόλε, ο Παυλίδης υποδέχθηκε τη μπάλα στα πλάγια κι αφού άδειασε με απίθανη ντρίμπλα τον αντίπαλο αμυντικό, σκόραρε με υπέροχο τελείωμα στη γωνία της εστίας.

Ένα γκολ (Νο. 19 τη φετινή περίοδο) που ξεχώρισε για την ατόφια ομορφιά του, αλλά τελικά δεν στάθηκε αρκετό για να χαρίσει έστω τον βαθμό στην Άλκμααρ, η οποία δέχθηκε ακόμα ένα γκολ στα εναπομείναντα λεπτά και ηττήθηκε με 2-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα