Σέλτικ - Ρέιντζερς 1-2: Πρόκριση στο 114' και «ζωντανή» για το νταμπλ (vid)

Σέλτικ - Ρέιντζερς 1-2: Πρόκριση στο 114' και «ζωντανή» για το νταμπλ (vid)

bet365

Τέλος στο σενάριο του νταμπλ για τη Σέλτικ έβαλε η Ρέιντζερς, η οποία απέκλεισε τους Κέλτες του (τραυματία) Γιώργου Γιακουμάκη στο «Old Firm» του Κυπέλλου με αυτογκολ στο 114' και προκρίθηκε στον τελικό.

Θρίαμβος για τη Ρέιντζερς στο νοκ-άουτ «Old Firm» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Λίγες μέρες μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League, το σύνολο του Τζίο Φαν Μπρόνκχορστ λύγισε τη Σέλτικ του απόντα λόγω τραυματισμού, Γιώργου Γιακουμάκη με... αυτογκόλ στην παράταση και το 114', παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό όπου θα διεκδικήσει την κούπα κόντρα στη Χαρτς.

Μετά από ένα κλειστό πρώτο μέρος, μπροστά σε τρομερή ατμόσφαιρα στις εξέδρες του ουδέτερου «Χάμπντεν Παρκ» από τους φίλους και των δύο ομάδων, οι Κέλτες πανηγύρισαν πρώτοι το γκολ, ανοίγοντας το σκορ με τον Τέιλορ στο 64'. Ωστόσο, η «χρυσή» αλλαγή του Φαν Μπρόνκχορστ, ο Άρφιλντ, ανταπέδωσε από πλέυράς Προτεστάντων φέρνοντας το ματς στα ίσα στο 78', τρία λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στον έξτρα χρόνο κι εκεί η τύχη χαμογέλασε στη Ρέιντζερς, η οποία σε μια αντεπίθεση στο 114΄ είδε τον Στάρφελτ να στέλνει με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, γεγονός που άφησε τελικά εκτός τη Σέλτικ και κράτησε «ζωντανό» το σενάριο του νταμπλ για την «ορκισμένη εχθρό της». Στο πρωτάθλημα, ωστόσο, η Σέλτικ διατηρεί το πλεονέκτημα, με +6 από τη 2η Ρέιντζερς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα