Τα τρία «σίγουρα» της Kingbet για τις τρεις ματσάρες μετά το χθεσινό 3/3

Newsroom
Τα τρία «σίγουρα» της Kingbet για τις τρεις ματσάρες μετά το χθεσινό 3/3

bet365

Αγώνες για όλα τα γούστα περιλαμβάνει το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο μπάσκετ μετά το χθεσινό 3/3 στο ΝΒΑ με αποδόσεις 2.00, 2.19, 2.50.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι

Ξεκίνημα από τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και τη ματσάρα ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Σίτι. Απίστευτο ρυθμό είχε το πρώτο παιχνίδι, που βρήκε νικήτρια την αγγλική ομάδα με το εντυπωσιακό 4-3. Προηγήθηκε 2-0, 3-1 και 4-2, αλλά υπολόγιζε χωρίς τον Μπενζεμά που με δύο γκολ κράτησε γερά στο κόλπο της πρόκρισης τους Μαδριλένους. Τρεις νίκες έχει η Ρεάλ στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση. Ηττήθηκε μόνο από την Τσέλσι με 3-2 στην παράταση στον προηγούμενο γύρο παίρνοντας τελικά την πρόκριση. Παράλληλα τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα εμφάνισαν G/G. Η Μάντσεστερ Σίτι σκόραρε τουλάχιστον δύο γκολ στους πέντε από τους οκτώ τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είναι ομάδα που κρύβεται. Με την τεράστια ποιότητα που διαθέτουν μεσοεπιθετικά οι δύο ομάδες οτιδήποτε λιγότερο από τον συνδυασμό G/G με over θα αποτελέσει έκπληξη. Στο 1.70 κινείται το συγκεκριμένο combo.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Για τα πλέι οφ στα δικά μας λημέρια διεξάγεται το σπουδαίο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Αμφότερες δεν βρίσκονται στην καλύτερη φάση τους. Οι Θεσσαλονικείς έρχονται από τρεις ισοπαλίες με πιο πρόσφατο το εντός έδρας 1-1 με την ΑΕΚ. Συμπλήρωσαν επτά αγώνες δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει ουσιαστικά τον τίτλο και αυτό έχει επιφέρει σχετική χαλάρωση. Επειτα από τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα από τον Παναθηναϊκό επέστρεψε στα τρίποντα με πολύ ζόρι. Κέρδισε τα Γιάννενα με 3-2 χάρη στο γκολ του Ρόνι Λόπες στο 98’. Είναι ξεκάθαρη η ροπή των δύο ομάδων προς τις ισοπαλίες το τελευταίο διάστημα. Τρεις σερί έχουν οι γηπεδούχοι, τέσσερις στα έξι πιο πρόσφατα οι φιλοξενούμενοι. Καλή περίπτωση το «Χ», το οποίο θα κυνηγήσουμε στο πρώτο 45λεπτο για μεγαλύτερη σιγουριά στο 1.95.

Ολυμπιακός – Μονακό

Στα προγνωστικα euroleague ο Ολυμπιακός παίζει σε 40 αγωνιστικά λεπτά τη συμμετοχή του στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Στο ΣΕΦ δεν θα πέφτει καρφίτσα, ο ενθουσιασμός είναι τεράστιος, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Αντιμετωπίζει μία πολύ αθλητική και γρήγορη ομάδα. Η Μονακό διαθέτει παίκτες που δεν καταλαβαίνουν από «καυτές» έδρες. Είναι ομάδα ρυθμού. Αν της βγει το παιχνίδι μπορεί να φτάσει στο τέλειο ματς. Το έκανε εξάλλου στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς φτάνοντας στο μπρέικ με 96-72. Ο Ολυμπιακός δεν θέλει με τίποτα να ανοίξει τον ρυθμό. Αυτό το στιλ βολεύει τους Γάλλους. Σε ένα τόσο οριακό παιχνίδι, όπου κρίνονται οι κόποι ολόκληρης της χρονιάς το χάντικαπ των 8,5 πόντων φαντάζει υπερβολικό και το διπλό στο 1.67 έχει λογική. Η ελληνική ομάδα λογικά θα πάρει το εισιτήριο, αλλά με μικρότερη διαφορά των 9 πόντων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα