Ιντερνασιονάλ - Κόλο Κόλο: Ο Άλισον τραγουδάει στις έξεδρες με τον γιό του να κοιμάται πάνω του (vid)

Newsroom
Ιντερνασιονάλ - Κόλο Κόλο: Ο Άλισον τραγουδάει στις έξεδρες με τον γιό του να κοιμάται πάνω του (vid)

bet365

Ο Άλισον μπορεί να είναι διακοπές, ωστόσο βρέθηκε και πάλι σε γήπεδο, αυτή τη φορά στις εξέδρες του για να στηρίξει την αγαπημένη του Ιντερνασιονάλ μαζί με την οικογένειά του.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος κίπερ έχει αναδειχθεί από την συγκεκριμένη ομάδα της Βραζιλίας, η οποία σήμερα (06/07) τα ξημερώματα έδινε το δεύτερό της παιχνίδι για τους «16» του Copa Sudamericana κόντρα στην Κόλο Κόλο.

Ο Άλισον δεν έχασε την ευκαιρία να δει το παιχνίδι της αγαπημένης του ομάδας και πήρε μαζί του τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του. Η παρουσία του φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη με πολλούς θεατές να βγάζουν φωτογραφίες μαζί του. Κάποιοι άλλοι μάλιστα τράβηξαν βίντεο για να αποθανατίσουν την στιγμή και πέτυχαν ένα εκπληκτικό στιγμιότυπο με τον ίδιο να χοροπηδάει και να τραγουδάει για την αγαπημένη του ομάδα και τον γιο του να έχει αποκοιμηθεί στην αγκαλιά του.

Για την ιστορία η Ιντερνασιονάλ, που είχε χάσει με 2-0 στο πρώτο ματς από τους Χιλιανούς, επικράτησε με 4-1 μέσα στην έδρα της και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Μάλιστα, το τέταρτο γκολ της πέτυχε ο Πέδρο Ενρίκε, που είχε αγωνιστεί παλαιότερα στον ΠΑΟΚ.

 

Δείτε την τρομερή υποδοχή που επιφύλαξαν οι φίλαθλοι της Ιντερνασιονάλ στο πούλμαν της ομάδας τους κάνοντας τη νύχτα μέρα:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα