Εμμανουηλίδης: Σούπερ εμφάνιση με γκολ, ασίστ και κερδισμένο πέναλτι στην πρεμιέρα της Βέιλε! (vid)

Newsroom
Εμμανουηλίδης: Σούπερ εμφάνιση με γκολ, ασίστ και κερδισμένο πέναλτι στην πρεμιέρα της Βέιλε! (vid)

bet365

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξάρα της Βέιλε επί της Χέλσινγκορ (6-0) είχε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ο οποίος με γκολ, ασίστ και κερδισμένο πέναλτι οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η φετινή σεζόν για τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Στην πρεμιέρα της Βέιλε στην δεύτερη κατηγορία της Δανίας, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε σε μεγάλα κέφια και με γκολ, ασίστ και κερδισμένο πέναλτι οδήγησε την ομάδα του σε μια εντυπωσιακή νίκη με 6-0 επί της Χέλσινγκορ.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού αρχικά βρήκε δίχτυα με όμορφο πλασέ στο 57΄για το 3-0 της ομάδας του, ενώ εννιά λεπτά αργότερα «κέρασε» το τέταρτο γκολ με υπέροχη ασίστ.

Το... one man show του Εμμανουηλίδη ολοκληρώθηκε στο 68΄, όταν έπειτα από εντυπωσιακή κούρσα, πάτησε περιοχή και τελικά ανατράπηκε, κερδίζοντας το πέναλτι που έφερε το 5-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα