Γερο-Γιοβάισα: Με οδηγεί η πανσέληνος!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Με οδηγεί η πανσέληνος!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα αναρωτιέται αν η πανσέληνος της 12ης του μηνός και το γεμάτο φεγγάρι αυτών των ημερών του στέλνουν μηνύματα, πηγαίνοντας από επιτυχία σε επιτυχία.

Καλησπέρα φίλοι μου!

Είχα μια κουβέντα χθες το απόγευμα, προτού η Ρεάλ μας δικαιώσει σε ακόμα μια πρόβλεψη και έμαθα ότι είναι περίοδος... Manifestation.

Όχι, δεν έβρισα! Ακούστε τώρα. Είναι, λένε, ημέρες που κυνηγάμε πράγματα που επιθυμούμε και τα καταφέρνουμε.

Και σκέφτηκα αμέσως “αυτό είναι”! Από την περασμένη Παρασκευή με την Άρσεναλ, το Σάββατο με Λίβερπουλ και Τσέλσι και χθες βράδυ με την Ρεάλ με μηδέν παθητικό και σκόρερ Μπενζεμά με νίκη, πηγαίνουμε... ΤΡΕΝΟ!

Απόψε γίνεται χαμός με τις ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και φυσικά... βάζουμε το αλατοπίπερο με το στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Σλόβαν κάτι μου λέει ότι το σύνολο του Κομπεράν θα χρειαστεί να κάνει τεράστια προσπάθεια. Νέος κόουτς, άλλωστε, νέες μέθοδοι και απαραίτητος ο χρόνος για αφομοίωση πραγμάτων. Κάτι που μου άρεσε πολύ είναι το σενάριο νίκης είτε του Ολυμπιακού, είτε της Σλόβαν, αλλά με χαμηλό σκορ. Δηλαδή στο σύνολο να μην ξεπεραστούν τα 2,5 τέρματα και να υπάρξει νίκη είτε της μιας, είτε της άλλης ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός τι γνωρίζει πως θέλει; Γκολ. Τι γνωρίζει ότι πρέπει να έχει; Διάθεση για ρίσκο. Τι έδειξε η Σλάβια στο πρώτο ματς; Ότι αρκεί μια ολιγωρία ή μια στιγμή ανοργάνωτης άμυνας από τους «πράσινους». Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και φυσικά να βάλει ... φωτιά στη γεμάτη Λεωφόρο βρίσκεται σε απόδοση 2,15. Τολμώ να σας πω, βέβαια, φίλοι μου, ότι για το ματς του «Απόστολος Νικολαΐδης» μου έκανε κλικ και το σενάριο της νίκης του Παναθηναϊκού ή της ισοπαλίας με Over 1,5 τέρματα, που βρίσκεται στο 1,78.

Ο Άρης υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ έχοντας το ίδιο δύσκολο αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό από το πρώτο ματς, όπου οι «κίτρινοι» ηττήθηκαν 2-0. Είναι τέτοια η φύση και αυτής της αναμέτρησης που η ομάδα της Θεσσαλονίκης πρέπει να σκοράρει, ενώ, έχει δει την εστία της να παραβιάζεται και στα τρία φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια μέχρι τώρα. Κάπως έτσι βρίσκεται στο 1,82 το G/G του αγώνα αυτού...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα