Γερο-Γιοβάισα: In Giannis we trust και... Άνφιλντ που «ζεματάει»

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: In Giannis we trust και... Άνφιλντ που «ζεματάει»

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα θα κολλήσει ξανά στις οθόνες το βράδυ της Τρίτης και θα έχει το βλέμμα του τόσο στον προημιτελικό της Ελλάδας με την Γερμανία, όσο και στη Λίβερπουλ από την οποία είναι άγνωστο πλέον τι μπορεί να περιμένει κανείς.

Καλησπέρα σας φίλοι μου!

Είναι από τις βραδιές αυτές που αν δεν έχεις φροντίσει με συσκευές που σε βοηθούν να βλέπεις παράλληλα αρκετά πράγματα, ταλαιπωρείσαι και κάθε λίγο και λιγάκι αλλάζεις τα κανάλια.

Όπως και να 'χει, το αποψινό βράδυ είναι «καυτό» και αξίζει την εγρήγορση. Και επειδή στο Βερολίνο ο Ιτούδης, ο Γιάννης και η ωραία ελληνική παρέα κάνουν κουμάντο, μπαίνει σε... προτεραιότητα ο προημιτελικός. Άλλωστε, προλαβαίνουμε να τον παρακολουθήσουμε αρκετά λόγω και της διαφοράς της ώρας έναρξης του κυρίως πιάτου των αγώνων του Champions League.

Η Εθνική Ελλάδας με δικαίωσε για τη νίκη με 6-10 πόντους κόντρα στους Τσέχους με απόδοση 4,75 και σήμερα πάμε για τα επόμενα!

Το μάθημα του πρώτου ημιχρόνου στους «16» νομίζω ότι θα γίνει απόλυτα κατανοητό στους Έλληνες διεθνείς και τον Δημήτρη Ιτούδη. Όλα όσα γίνονταν λάθος, ακόμα κι αν το χρονικό διάστημα Κυριακής – Τρίτης είναι ελάχιστο, τουλάχιστον πνευματικά μπορούν να διορθωθούν και η «γαλανόλευκη» να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά. Ναι μεν κανένα από τα ματς της Εθνικής Ελλάδας δεν αποδείχθηκε, στην τελική, εύκολο για την επικράτηση, αφού υπήρχαν «κενά διαστήματα», ωστόσο, η νίκη της αρμάδας του Ιτούδη με χάντικαπ -6,5 πληρώνει στο 1,95.

Και επειδή η βραδιά με μπάσκετ και μπαλίτσα είναι μεγάλη, εννοείται ότι θα δούμε και Champions League! Και το ματς στο «Άνφιλντ» κεντρίζει το ενδιαφέρον μας! Αυτή η Λίβερπουλ καλείται απαραίτητα να δείξει ότι έχει αλλάξει και ότι είναι ικανή αρχικά για να ξαναβρεί φόρμα στο σκοράρισμα και αφ' ετέρου να εμφανιστεί ανταγωνιστική στο ανώτατο επίπεδο.

Εξάλλου, δεν γίνεται να πάει χειρότερα η εμφάνιση μιας ομάδας, έπειτα από αυτό που έδειξαν οι «κόκκινοι» κόντρα στη Νάπολι πριν από μια εβδομάδα. Την ίδια στιγμή ο Άγιαξ συνεχίζει με τρομερό ρυθμό στις υποχρεώσεις του και ασφαλώς θα στοχεύει να χτυπήσει στις αδυναμίες της ομάδας του Κλοπ. Στο 2,40 η απόδοση για το X/2 στην αναμέτρηση βγάζοντας κερδισμένο τον Αίαντα, στο 3,50 να σκοράρει οποτεδήποτε ο Μπέρχβαϊν για τους Ολλανδούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα