Γερο-Γιοβάισα: Ο... τρελαμένος Ολυμπιακός και η ξεκούραστη Γιουνάιτεντ

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Ο... τρελαμένος Ολυμπιακός και η ξεκούραστη Γιουνάιτεντ

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα χάθηκε μέσα στην παράνοια των μεταγραφών του Ολυμπιακού προτού τσεκάρει το ματς με την Φράιμπουργκ για το Europa League, ενώ, περιμένει και την Γιουνάιτεντ να βγάλει φρεσκάδα.

Καλησπέρα καλοί μου φίλοι!

Πραγματικός, «ερυθρόλευκος» χαμός από νωρίς το μεσημέρι με τις μεταγραφές και τα «μπαμ» που δεν σταματούν για τους Πειραιώτες.

Και μπορεί για λίγο όλοι να ξέχασαν την σημασία της αναμέτρησης για το Europa League και να πέσαμε κι εμείς στην παγίδα διαβάζοντας όλα όσα συμβαίνουν και τους παίκτες που... επιστρέφουν στο ρόστερ, όμως, πώς θα φτιάξουμε τη βραδιά; Με το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον.

Εν μέσω μεταγραφικής τρέλας ο Ολυμπιακός, τουλάχιστον το ποδοσφαιρικό τμήμα αυτή τη στιγμή, οφείλει να εμφανιστεί απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι με την Φράιμπουργκ. Η ήττα την τελευταία στιγμή από την Ναντ καθιστά επιτακτική την ανάγκη για αποτέλεσμα στο αποψινό ματς για το σύνολο του Κορμπεράν, αν και η προϊστορία με τους Γερμανούς σε εντός έδρας παιχνίδια μόνο αισιοδοξία δεν μπορεί να προσφέρει στους «ερυθρόλευκους».

Οι Πειραιώτες ζορίζονται στο κομμάτι του σκοραρίσματος, παράλληλα δέχονται και τέρματα και με ένα μικρό ρίσκο το No Goal πληρώνει σε απόδοση 1,93 στην αναμέτρηση του «Γ.Καραϊσκάκης». Άλλωστε, η Φράιμπουργκ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα στη φετινή Bundesliga και το σενάριο νίκης μιας ομάδας με γκολ και από τις δύο αντιπάλους βρίσκεται στο 2,75.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενείται από την Σερίφ Τιρασπόλ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειχνε κεφάτος και ορεξάτος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας όπου έκανε και χαβαλέ με τον Τεν Χαγκ και μετά το 1-0 από την Σοσιεδάδ, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα πρέπει ν' απαντήσουν.

Έχοντας πάρει και αρκετές ανάσες λόγω της αναβολής της 7ης αγωνιστικής της Premier και έχοντας ακόμα αρκετές μέρες πιο χαλαρός αφού δεν θα γίνει ούτε το ντέρμπι με την Λιντς, θα πρέπει η Γιουνάιτεντ να εμφανιστεί αντάξια των προσδοκιών. Και για να γίνουμε πολύ πιο συγκεκριμένοι σε αυτό το κομμάτι, το ενδεχόμενο η αγγλική ομάδα να επικρατήσει με ακριβές σκορ 0-1, 0-2, 0-3, βρίσκεται σε απόδοση 2,50.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα