Βέλγιο: Η ασίστ Εμποκού στον Ροναλντίνιο σε αγώνα Legends (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Βέλγιο: Η ασίστ Εμποκού στον Ροναλντίνιο σε αγώνα Legends (vid)

bet365

Ο άλλοτε εξτρέμ του Παναθηναϊκού, Πολ-Ζοσέ Εμποκού έγινε συμπαίκτης για ένα ημίχρονο με τον θρυλικό Ροναλντίνιο στο πλαίσιο του αγώνα θρύλων Γάνδη-Σταντάρ Λιέγης και τον τροφοδότησε με υπέροχη ασίστ.

Μια, μάλλον απρόσμενη, συνεργασία για γκολ είχε το μενού το βράδυ της Τετάρτης στο Βέλγιο.

Με αφορμή και τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, εκεί διεξήχθη η αναμέτρηση Legends της Γάνδης και της Σταντάρ Λιέγης στο πλαίσιο του «Circus Cup». Επίτιμος καλεσμένος; Ο θρυλικός Ροναλντίνιο, ο οποίος έπαιξε για ένα ημίχρονο με την κάθε ομάδα και στο δεύτερο είχε την ευκαιρία να συνυπάρξει με μερικούς γνώριμους παίκτες στο ελληνικό κοινό.

Ο «Ρόνι» έπαιξε για ένα ημίχρονο στο πλευρό του Πολ-Ζοσέ Εμποκού, άλλοτε εξτρέμ του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2016-17 και μέχρι πρότινος παίκτη της Κόνιασπορ, ο οποίος είχε... κέφια και φρόντισε να σερβίρει ασίστ στον Βραζιλιάνο μύθο με τρομερή ενέργεια. Για την οποία τον συνεχάρη με μια αγκαλιά και το χαμόγελο-σήμα κατατεθέν του ο 42χρονος πλέον παλαίμαχος «μάγος», ο οποίος σκόραρε και δεύτερη φορά με εκτέλεση πέναλτι.

Μαζί με τον Εμποκού για τη Σταντάρ αγωνίστηκε και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Μεντί Καρσελά.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα