Ριβάλντο για την ήττα του Μπολσονάρο: «Έχω μια θλίψη μεγαλύτερη κι απ' τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ το 1998»

Newsroom
Ριβάλντο για την ήττα του Μπολσονάρο: «Έχω μια θλίψη μεγαλύτερη κι απ' τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ το 1998»

bet365

Ο Βίτορ Μπόρμπα Ριβάλντο, θρύλος της Μπαρτσελόνα, είδωλο πολλών γενεών, με πέρασμα από τα μέρη μας για τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ, δημοσίευσε ένα μήνυμα στα social media μετά την ήττα του Ζαίρ Μπολσονάρο στις εκλογές της Βραζιλίας όπου ανέφερε πως λυπάται περισσότερο και από τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ του 1998!

Ο Ριβάλντο είναι μόνος ένας από τους πολλούς σπουδαίους Βραζιλιάνους παίκτες όπως ο Νεϊμάρ που στήριξαν στις πρόσφατες εκλογές της Βραζιλίας τον ακροδεξιό υποψήφιο Ζαΐρ Μπολσονάρο. Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα και κάτοχος της Χρυσής Μπάλας του 1999, που πέρασε από τα μέρη μας φορώντας τις φανέλες του Ολυμπιακού (2004-2007) και ΑΕΚ (2007-2008), μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για τη νίκη του Λούλα.

Με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ρίμπο ανέφερε: «Σήμερα έχω ένα συναίσθημα θλίψης λίγο σαν τον τελικό Κυπέλλου 1998 όταν έχασα 3 - 0 από τη Γαλλία, στην πραγματικότητα χειρότερο γιατί είχα τόσες ελπίδες για το μέλλον των παιδιών και των εγγονιών μου, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται και δεν θα σταματήσουν όσα πρόκειται να συμβούν μέχρι τις 31/12/2022. Θα συνεχίσω με πολλή πίστη στον Θεό που υπηρετώ. Ευχαριστώ Πρόεδρε airmessiasbolsonaro και όλους όσους ψήφισαν για μια καλύτερη Βραζιλία, μην χάνετε τις ελπίδες σας γιατί ο Θεός έχει τον έλεγχο και δεν θα αφήσει ποτέ τον λαό του να ντρέπεται. Ο Θεός είναι πάντα πιστός».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα