Με τις ευχές όλων, ο γεροΓιοβάισα την... έκανε για Κατάρ!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Με τις ευχές όλων, ο γεροΓιοβάισα την... έκανε για Κατάρ!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα μοίρασε... ρευστό κι έφυγε με τις ευχές όλων για το Κατάρ, εκεί όπου θα στήσει τη σκηνούλα του για να σας κάνει τη ζωή πιο εύκολη.

Τα μάζεψα τα πράγματα κι έφυγα από το σπίτι... Σύντροφοι, τα άφησα όλα πίσω μου, γυναίκες, φοράδα, αμαρτίες και σας στέλνω το πρώτο μουντιαλικό κομμάτι από το «Museum of Illusions». Kάποιοι θα πείτε, ζεις μέσα στις ψευδαισθήσεις Γέροντα, αλλά ο δικός σας ο Γιοβάισα μοίρασε ρευστό το Σάββατο! Αν είστε πιστοί, θα έχετε ήδη βάλει στον κουμπαρά, αν είστε από τους άλλους, απλά... χαλαρώστε γιατί τώρα έρχονται τα καλύτερα.

Το απόλυτο με Γιούβε, Λίβερπουλ, Νιουκάστλ και συνεχίζουμε να βρούμε τον νικητή του Μουντιάλ! Δε σας κρύβω πως η καψούρα μου η μεγάλη είναι η Αργεντινή και ο λόγος είναι... Ντιέγκο! Οι μεγάλες αγάπες λοιπόν δεν ξεχνιούνται και θεωρώ πως αυτή η ομάδα έχει το μέταλλο, την ψυχολογία και τον Μέσι για να κατακτήσουν την 3η κούπα τους σε Μουντιάλ. Αήττητη σε κάποιες δεκάδες ματς, κάτοχος του Copa Africa και με τον «μάγο» στα καλύτερά του.

Το λένε και οι οιωνοί, την φορά που ο Καναδάς έδωσε το παρών σε Μουντιάλ, το 1986 στο Μεξικό, η κούπα κατέληξε στην Αλμπισελέστε, με ήρωα τον αξέχαστο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα! Τώρα, είναι ξανά σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Μια από τις τρεις επιλογές μου λοιπόν είναι η Αλμπισελέστε, με την απόδοση να τιμάται στο 6.00.

Δεύτερη επιλογή η Αγγλία στο 9.00! Οι παίκτες της είναι αρκετά φορμαρισμένοι, η Premier League στα καλύτερά της και οι Βρετανοί ολοένα και πλησιάζουν στην πηγή. Το 2018 έμειναν εκτός τελικού στις λεπτομέρειες και στο Euro το έχασαν στις λεπτομέρειες.

Τρίτη επιλογή η Βραζιλία! Οχι, πλάκα κάνω... Θα πάω με την Ολλανδία στο 15.00. Δεν αστειεύομαι... Ομάδα με εξαιρετικό κέντρο, φουλ ενθουσιασμό, τον Φαν Ντάικ να βρίσκει τα πατήματά του και τον Λουίς Φαν Χάαλ να τους δίνει δυναμη και ώθηση!


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα