Το Bracket Challenge του Gazzetta είναι εδώ

Newsroom
Το Bracket Challenge του Gazzetta είναι εδώ
Το Gazzetta σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε τις προβλέψεις σας στο Μουντιάλ, ξεκινώντας από τους ομίλους και φτάνοντας μέχρι τον τελικό. Φτιάξτε το δικό σου bracket και ακολουθήστε την ομάδα σας μέχρι το τρόπαιο!
bwin

Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει ξεκινήσει, σε μια διοργάνωση πολύ διαφορετική από ό,τι έχουμε συνηθίσει. Οι ομάδες καταστρώνουν τα τελευταία τους σχέδια, η καρδιά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ξεκινά σιγά-σιγά να χτυπά στο Κατάρ και το Gazzetta σας βάζει στo επίκεντρο των γεγονότων.

Το Bracket Challenge by bwin είναι εδώ, για να σας βάλει σε ρόλο ρυθμιστή! Επιλέξτε τις ομάδες που θα περάσουν από τους ομίλους, φτιάξτε τα νοκ-άουτ όπως τα φαντάζεστε και ακολούθηστε την ομάδα που πιστεύετε περισσότερο μέχρι τον τελικό και την Κούπα. Μοιραστείτε τις προβλέψεις σας και γίνετε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές του Παγκόσμιου!

Προσοχή! Κάθε σας επιλογή μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για τον... τελικό νικητή. Είναι διαφορετικά τα σταυρώματα στα νοκ άουτ για παράδειγμα αν η Πορτογαλία τερματίσει πρώτη στον όμιλο κι άλλα αν τερματίσει δεύτερη (τυχαίο παράδειγμα η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο).

Επίσης αν Αργεντινή και Βραζιλία τερματίσουν πρώτες και συνεχίσουν με νίκες άουτ θα βρεθούν αντιμέτωπες στα ημιτελικά. Εσείς τι λέτε; Ημιτελικά Αργεντινή - Βραζιλία ή θα υπάρξουν άλλα σταυρώματα;

Μπείτε στο Bracket Challenge και δείτε ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις σας...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα