Mundial Live: Η Μουντιαλική εκπομπή του Gazzetta κάνει πρεμιέρα την Κυριακή!

Newsroom
Mundial Live: Η Μουντιαλική εκπομπή του Gazzetta κάνει πρεμιέρα την Κυριακή!

bet365

Το Μουντιάλ αρχίζει και το Gazzetta σάς βάζει στην καρδιά των γεγονότων με καθημερινή ζωντανή εκπομπή, συνδέσεις με το Κατάρ, αναλύσεις, στοιχηματικές προβλέψεις και καλεσμένους σχολιαστές!

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Παγκόσμιου Κυπέλλου κορυφώνεται και οι εκπλήξεις από το Gazzetta συνεχίζονται.

Το Mundial Live powered by Novibet, η νέα μουντιαλική εκπομπή του Gazzetta, κάνει πρεμιέρα στο YouTube την Κυριακή, λίγο μετά το φινάλε του πρώτου αγώνα ανάμεσα στο Κατάρ και το Εκουαδόρ!

Κάθε αγωνιστική ημέρα, στις 20:00, οι Θάνος Σαρρής, Μιχάλης Τσαμπάς και Γιάννης Σερέτης φέρνουν το Παγκόσμιο Κύπελλο στην οθόνη σας! Ζωντανές συνδέσεις με τους απεσταλμένους στο Κατάρ, Γιάννη Λαμπίρη και Γιάννη Σαπουντζάκη, καθημερινή στοιχηματική ενότητα, συνδέσεις με καλεσμένους, ιστορίες, αναλύσεις και πολλές ακόμα εκπλήξεις σε ένα καθόλα... Μουντιαλικό σκηνικό.

Το Μουντιάλ, όπως και κάθε άλλη μεγάλη διοργάνωση, αρχίζει και τελειώνει στο Gazzetta!

Μείνετε συντονισμένοι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα