Mundial Live: H ζωντανή εκπομπή του Gazzetta με προγνωστικά Μουντιάλ και σύνδεση με Κατάρ!

Θάνος Σαρρής
Mundial Live: H ζωντανή εκπομπή του Gazzetta με προγνωστικά Μουντιάλ και σύνδεση με Κατάρ!
Η Live εκπομπή του Gazzetta για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τους Θάνο Σαρρή και Γιάννη Σερέτη, μετέφερε όλο το κλίμα από το Κατάρ σε απευθείας σύνδεση με τον Γιάννη Σαπουντζάκη και ανέλυσε όλα τα ματς της επόμενης ημέρας!
novibet sponsored

Το Mundial Live, η ζωντανή εκπομπή του Gazzetta για το Μουντιάλ με την υποστήριξη της Novibet, συνεχίστηκε και τη Δευτέρα, με ανάλυση των αγώνων της ημέρας, προγνωστικά για την Τρίτη και απευθείας σύνδεση με Κατάρ, από όπου ο απεσταλμένος μας, Γιάννης Σαπουντζάκης, μετέφερε όλα όσα συμβαίνουν στα γήπεδα του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Οι Ιρανοί που ήθελαν την ομάδα τους να χάσει, το... τρελό κλίμα και ένα βίντεο που δείχνει ότι ακόμα οι διοργανωτές ψάχνουν τα πατήματά τους! Στη συνέχεια, η Wolt έκανε delivery τη φάση της ημέρας με τον Γιώργο Μυλωνά, ενώ ο Βασίλης Μπαλατσός έδωσε tips για τα ματς της Τρίτης στη Novibet, η οποία προσφέρει στοίχημα... παγκόσμιας κλάσης!

Το Mundial Live θα βρίσκεται κοντά σας, μέσω του YouTube του Gazzetta, εκπέμποντας ζωντανά κάθε αγωνιστική ημέρα στις 20:00!

Δείτε την εκπομπή!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα