Mundial LIVE για Ολλανδία, Σενεγάλη, σύνδεση με Κατάρ και προγνωστικά

Newsroom
Mundial LIVE για Ολλανδία, Σενεγάλη, σύνδεση με Κατάρ και προγνωστικά
Οι Θάνος Σαρρής και Μιχάλης Τσαμπάς φιλοξένησαν τη Σοφία Αλατζά και σε ζωντανή σύνδεση με το Κατάρ και τον Γιάννη Λαμπίρη σχολίασαν τις ομάδες που προκρίθηκαν από τον Α' όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το Mundial Live, η ζωντανή εκπομπή του Gazzetta για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 με την υποστήριξη της Novibet, ήταν και πάλι εδώ μετά τα ματς Ολλανδία - Κατάρ και Εκουαδόρ - Σενεγάλη, που ανέδειξαν τις δύο ομάδες του Α’ ομίλου του Μουντιάλ που προκρίθηκαν στη νοκ άουτ φάση.

novibet sponsored

Οι Θάνος Σαρρής και Μιχάλης Τσαμπάς φιλοξένησαν τη Σοφία Αλατζά και σε ζωντανή σύνδεση με το Κατάρ και τον Γιάννη Λαμπίρη σχολίασαν τις τελευταίες εξελίξεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Wolt έκανε delivery τη φάση της ημέρας με τον Γιώργο Μυλωνά, ενώ ο Βασίλης Μπαλατσός έδωσε τα tips του για τα ματς της Τετάρτης στη Novibet.

Όλα αυτά στην εκπομπή Mundial Live στο κανάλι του Gazzetta στο Youtube στις 20:00.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα