Βέλγιο: Ο Πίρλο ανάμεσα στους υποψήφιους για διάδοχος του Μαρτίνεθ

Βέλγιο: Ο Πίρλο ανάμεσα στους υποψήφιους για διάδοχος του Μαρτίνεθ

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Βέλγιο: Ο Πίρλο ανάμεσα στους υποψήφιους για διάδοχος του Μαρτίνεθ

bet365

Ο τεχνικός της τουρκικής Καραγκιουμρούκ πλέον, Αντρέα Πίρλο, πρότεινε εαυτόν στη βελγική ομοσπονδία για τη θέση του προπονητή που έμεινε κενή μετά την αποχώρηση Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Η εποχή Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στην εθνική Βελγίου ολοκληρώθηκε μετά από έξι χρόνια, με τον άδοξο αποκλεισμό από το Μουντιάλ να ρίχνει τους τίτλους τέλους στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Πλέον, ο Ισπανός τεχνικός είναι και επίσημα νέος τεχνικός της εθνικής Πορτογαλίας και στο Βέλγιο ψάχνουν ήδη τον διάδοχό του. Κι ένα από τα ονόματα των υποψηφίων που έχουν διαρρεύσει είναι αυτό του Αντρέα Πίρλο.

Ο 43χρονος Ιταλός, από το καλοκαίρι στην Τουρκία και τον πάγκο της Καραγκιουμρούκ, φέρεται σύμφωνα με το βελγικό «HLN» να έχει προτείνει εαυτόν για τη θέση στη βελγική ομοσπονδία, η οποία απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε ενδιαφερόμενους τεχνικούς που πληρούν τα εξής κριτήρια: γεννημένος νικητής, με εμπειρία από διεθνείς διοργανώσεις, ικανός στη διαχείριση ανθρώπων και ειδικός στην τακτική.

Τα ιταλικά Μέσα αποκάλυψαν την υποψηφιότητα του άλλοτε μαέστρου της Σκουάντρα Ατζούρα, αλλά στα βελγικά ΜΜΕ επικρατεί αβεβαιότητα για το αν ο Πίρλο πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Ψηλά στη λίστα των Διαβόλων, πάντως, βρίσκεται ο Τιερί Ανρί, μέχρι πρότινος βοηθός του Μαρτίνεθ, ο οποίος αποτελεί και τον εκλεκτό για τους σταρ της ομάδας, όπως ο Ρομέλου Λουκάκου και ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα