Μπάρκας: Απέκρουσε πέναλτι κόντρα στην Άλκμααρ των Παυλίδη - Χατζηδιάκου αλλά τον «κρέμασε» η άμυνα του (vid)

Newsroom
Μπάρκας: Απέκρουσε πέναλτι κόντρα στην Άλκμααρ των Παυλίδη - Χατζηδιάκου αλλά τον «κρέμασε» η άμυνα του (vid)

bet365

Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας, Βασίλης Μπάρκας, απέκρουσε πέναλτι στην αναμέτρηση της Ουτρέχτης με την Άλκμααρ των Παυλίδη - Χατζηδιάκου για το κύπελλο Ολλανδίας.

Η Άλκμααρ δέκα μέρες μετά το απίστευτο 5-5 με το «show» των Παυλίδη και Δουβίκα υποδέχτηκε και πάλι την Ουτρέχτη, αυτή τη φορά για τους «16» του κυπέλλου Ολλανδίας. Στο 86' με το σκορ στο 1-0 υπέρ της ομάδας των Μπάρκα και Δουβίκα ο Κλάιφερτ κέρδισε πέναλτι για τους γηπεδούχους, όταν έφυγε στην πλάτη της άμυνας μετά από μπαλιά του Χατζηδιάκου. Ο Κάρλσον ανέλαβε την εκτέλεση αλλά τον νίκησε ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας.

Ο Μπάρκας δεν πρόλαβε να χαρεί την απόκρουση του, καθώς ένα λεπτό μετά τον «κρέμασε» η άμυνα του και ο Κάρλσον ισοφάρισε, για το 1-1, το οποίο έστειλε το ζευγάρι στην παράταση. Ο 28χρονος κίπερ έχει αποκρούσει πέντε στα 24 πέναλτι στην καριέρα του, τα τρία ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα