Ροναλντίνιο: Κοντά να αγωνιστεί ξανά στην «Kings League» του Πικέ

Newsroom
Ροναλντίνιο: Κοντά να αγωνιστεί ξανά στην «Kings League» του Πικέ

bet365

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «Cuatro», ο Ροναλντίνιο βρίσκεται κοντά να παίξει ξανά ποδόσφαιρο για μία εκ των ομάδων της «Kings League» του Πικέ.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ φαίνεται πως είναι κοντά στο να υπογράψει στην Πορθίνος, μία από τις ομάδες που αγωνίζονται στην «Kings League», που δημιούργησε ο Ζεράρ Πικέ

Ο συνιδρυτής της λίγκας μαζί με τον πρώην διεθνή Ισπανό κεντρικό αμυντικό αποκάλυψε μερικές πληροφορίες σχετικά με τον επόμενο παίκτη-έκπληξη του τουρνουά λέγοντας πως πρόκειται για κάποιον που θα χρειαστεί μέτρα ασφαλείας κατά την άφιξή του ενώ ο συγκεκριμένος ανήκει στους μεγαλύτερους παίκτες που πέρασαν από το άθλημα.

Μάλιστα τόνισε πως ο Ζεράρ Πικέ μίλησε απευθείας μ' εκείνον και ότι έχει λάβει ένα μήνυμα που λέει πως θα γίνει 100%, αλλά δεν μπορεί να το δώσει στην δημοσιότητα, επειδή θα τον καταλάβουν από την προφορά του.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός είπε: «Δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω μία αφίσα σε κτήριο ή σ' ένα ελικόπτερο». Το όνομα του Ροναλντίνιο ανέφερε πρώτος ο streamer Σπουρσίτο, με τον δημοσιογράφο Ζεράρ Ρομέρο να επιβεβαιώνει πως ο Βραζιλιάνος θρύλος θα είναι στην Βαρκελώνη εκείνες τις μέρες. Ο Πικέ αντέδρασε λέγοντας πως: «Είναι στο επίπεδο του Ροναλντίνιο. Μπορεί να... φάει στο τραπέζι του Ροναλντίνιο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα