Η Τσβόλε «σταμάτησε» στα 13 γκολ κόντρα στην Ντεν Μπος και ο Βέλλιος που αποθεώθηκε στα τέσσερα

Newsroom
Η Τσβόλε «σταμάτησε» στα 13 γκολ κόντρα στην Ντεν Μπος και ο Βέλλιος που αποθεώθηκε στα τέσσερα

bet365

Ο Βέλλιος «έμεινε» στα τέσσερα γκολ, οι συμπαίκτες του ακόμη εννέα και η Τσβόλε «διέλυσε» την Ντεν Μπος με το αστρονομικό 13-0!

Με το εκκωφαντικό 13-0 έληξε το ματς της Τσβόλε κόντρα στην Ντεν Μπος, που είχε τον Απόστολο Βέλλιο για μεγάλο του πρωταγωνιστή καθώς σημείωσε τέσσερα γκολ! .

Ο 31χρονος φορ πέτυχε αρχικά χατ-τρικ σε 11 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της αναμέτρησης καθώς βρήκε δίχτυα στο 2', το 4' και το 12'!

Λίγο αργότερα σκόραρε και στο 27', ενώ αντικαταστάθηκε στο 70', σε μία χρονική στιγμή που όλο το γήπεδο τον αποθέωσε. «Το κατάμεστο στάδιο “MAC3PARK” ζητωκραυγάζει για τον επιθετικό που σκόραρε τέσσερα απόψε», έγραψε χαρακτηριστικά το club στα social media όταν έγινε αλλαγή.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του που βρίσκεται στην κορυφή της δεύτερης κατηγορίας «σκαρφάλωσε» στο «+6» από τη 2η Χέρακλες έστω και με αγώνα περισσότερο και στο «+11» από τις θέσεις που δεν οδηγούν στον απευθείας προβιβασμό της. Ετσι είναι «αγκαλιά» με την άνοδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα