Βραζιλία: Ρεπόρτερ χτυπήθηκε από μασέλα οπαδού κατά τη διάρκεια πανηγυρισμών

Η μασέλα των οπαδών της Κάσιας στον Βραζιλιάνο ρεπόρτερ

bet365

Ο ρεπόρτερ της αναμέτρησης Κάσιας-Γκρέμιο χτυπήθηκε από αντικείμενο κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των γηπεδούχων και συνειδητοποίησε πως επρόκειτο για μια μασέλα οπαδού!

Τα παιχνίδια του Campeonato Paulista δεν απογοητεύουν, χαρίζοντας σταθερά viral στιγμιότυπα. Στον ημιτελικό, ήταν το άγριο ξύλο των παικτών της Ιντερνασιονάλ με εκείνους της Κάσιας, η οποία πήρε την πρόκριση εκτός έδρας στη διαδικασία των πέναλτι. Και στον πρώτο εκ των δύο τελικών, ήταν η σειρά των οπαδών της τελευταίας να... λάμψουν, πετώντας σε Βραζιλιάνο ρεπόρτερ μια μασέλα!

Ο Φερνάντο Μπέκερ μετέδιδε μέσα από τον αγωνιστικό χώρο το ματς της Κάσιας απέναντι στην Γκρέμιο του Λουίς Σουάρες και τη στιγμή του 1-0 των γηπεδούχων στο 8ο λεπτό, χτυπήθηκε από αντικείμενο που εκτοξεύτηκε προς το μέρος του από την εξέδρα.

Όταν γύρισε προς το έδαφος για να δει τι αντικείμενο ήταν, συνειδητοποίησε έκπληκτος πως ήταν μια μασέλα οπαδού και ως γνήσιος ρεπόρτερ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, μεταφέροντας την εικόνα και στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα