Μπαχάρ: Κλείνει στον Ερυθρό Αστέρα με διετές συμβόλαιο

Νίκος Κικίδης
Μπαράκ Μπαχάρ

bet365

Στον Ερυθρό Αστέρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπαράκ Μπαχάρ σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, οι οποίοι αποκαλύπτουν συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών για διετές συμβόλαιο.

Στη Σερβία φαίνεται πως θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Μπαράκ Μπαχάρ! Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, ο προπονητής της Μακάμπι Χάιφα, ο οποίος είχε ακουστεί έντονα για τον Ολυμπιακό, έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον σύλλογο του Βελιγραδίου που αναμένεται να επισημοποιηθεί λίαν συντόμως.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, οι Σέρβοι έδωσαν τα χέρια με τον 43χρονο για συμβολαίου διετούς διάρκειας, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους!

Αν και ο ίδιος είχε διαψεύσει κατηγορηματικά προ μερικών εβδομάδων πως σκέφτεται τα φύγει από τη Μακάμπι, τα δεδομένα φαίνεται πως έχουν αλλάξει και το μόνο που απομένει πλέον είναι οι τελικές υπογραφές για τη μετακίνησή του στον Ερυθρό Αστέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπαχάρ βρίσκεται στο τιμόνι των Ισραηλινών από το καλοκαίρι του 2020 και μαζί τους έχει πανηγυρίσει μεταξύ άλλων δυο πρωταθλήματα αλλά και την έξοδο στους ομίλους του Champions League την περίοδο 2022-2023.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα