Γιάνκτο: «Η υγεία μου δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω να αγωνίζομαι άλλο γι' αυτή τη σεζόν»

Γιάνκτο: «Η υγεία μου δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω να αγωνίζομαι άλλο γι' αυτή τη σεζόν»

Newsroom
Γιάνκτο: «Η υγεία μου δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω να αγωνίζομαι άλλο γι' αυτή τη σεζόν»

bet365

Ο Γιάκουμπ Γιάνκτο λίγο μετά την ανακοίνωση της Σπάρτα Πράγας πως τίθεται εκτός μέχρι νεωτέρας, γνωστοποίησε με ανάρτησή του πως λόγοι υγείας δεν του επιτρέπουν να αγωνίζεται άλλο για την φετινή σεζόν.

Ο Γιάκουμπ Γιάνκτο, ο διασημότερος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής που αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος, έκανε γνωστό μέσω ανάρτησής του πως για λόγους υγείας δεν θα αγωνιστεί ξανά την φετινή σεζόν.

Αυτό έγινε γνωστό λίγο μετά την ανακοίνωση της Σπάρτα Πράγας πως δεν θα αγωνίζεται μέχρι νεωτέρας με την ομάδα, επειδή βγήκε θετικός σε αλκοτέστ, αλλά αρνήθηκε στη συνέχεια να κάνει τεστ για χρήση ναρκωτικών.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Γεια. Τα τελευταία χρόνια και ειδικά τον τελευταίο χρόνο, τόσα πολλά πράγματα συνέβησαν γύρω μου που είναι καλύτερα να ηρεμήσω και να σκεφτώ την υγεία μου. Από την ηλικία των 18 ετών, ολόκληρη η ζωή μου περιστρεφόταν γύρω από το ποδόσφαιρο. Μου έδωσε πολλά, πήρε κάτι από μένα και μερικές φορές ακόμη μου δίδαξε μαθήματα. Δεν ήταν η καλύτερη αθλητική χρονιά για μένα, αλλά προτιμούσα να πηγαίνει καλά η ομάδα. Είμαι περισσότερο λυπημένος που η υγεία μου και η πνευματική μου κατάσταση δεν μου επιτρέπεται να συνεχίσω στο κυνήγι του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος. Δεν μπορώ καν να βρω τις λέξεις για να ευχαριστήσω την Σπάρτα τόσο πολύ. Ευχαριστώ τους παίκτες, τους προπονητές και τους οπαδούς. Επίσης εκτιμώ την υποστήριξη όλων γύρω μου, συμπεριλαμβανομένου και των media όπου πάντα δείχναμε τον αλληλοσεβασμό μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα