Σουνάς: Σκόραρε στην ήττα της πρωταθλήτριας Καταντζάρο από την Ποτέντζα (vid)

Ο Σουνάς σκόραρε στην ήττα της πρωταθλήτριας Καταντζάρο από την Ποτέντζα

bet365

Ο Δημήτρης Σουνάς σκόραρε στην τελευταία αγωνιστική της σεζόν για την Καταντζάρο μειώνοντας σε 3-2 στην ήττα της από την Ποτέντζα.

Ο Δημήτρης Σουνάς αποχαιρέτησε με γκολ την σεζόν στο τελευταίο ματς της Καταντζάρο στην έδρα της Ποτέντζα όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 3-2, χωρίς όμως αυτό να έχει κάποιο αντίκτυπο, αφού είχε ήδη κατακτήσει τον τίτλο και εξασφαλίσει και την άνοδο στην Serie B.

Ο 28χρονος Έλληνας μέσος, που ξεκίνησε βασικός κι έγινε αλλαγή στο 83ο λεπτό, σκόραρε μ' ένα ωραίο διαγώνιο σουτ από τα όρια της περιοχής στο 68ο λεπτό. Βασικός αγωνίστηκε και ο έτερος Έλληνας της ομάδας, Πάνος Κατσέρης, ο οποίος έγινε κι εκείνος αλλαγή στο 83ο λεπτό και αντίκρισε και μία κίτρινη κάρτα στο 38ο λεπτό.

Ο Δημήτρης Σουνάς πραγματοποίησε συνολικά 32 συμμετοχές την φετινή σεζόν σκοράροντας επτά γκολ και δίνοντας τρεις ασίστ σε 2.130 αγωνιστικά λεπτά ενώ ο Κατσέρης αγωνίστηκε 17 φορές σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας δύο ασίστ σε 773 αγωνιστικά λεπτά.

Δείτε το γκολ του Έλληνα μέσου:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα