Στην OPAP Arena το 3ο Football 360 Summit

Newsroom
360 summit

bet365

Στην έδρα της ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί το σημαντικότερο ποδοσφαιρικό συνέδριο που διοργανώνεται στην Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια

Στο πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας, την OPAP Arena θα φιλοξενηθεί φέτος το τρίτο συνέδριο Football 360 Summit. Η ετήσια συνάντηση προπονητών και επιστημονικών συνεργατών ποδοσφαίρου που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια, διοργανώνεται για πρώτη φορά με φυσική παρουσία στην έδρα της ΑΕΚ.

Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει τις τάσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και να αναλύσει σε βάθος 5 βασικούς πυλώνες του ποδοσφαίρου μέσα από καταξιωμένους και ιδιαίτερα πετυχημένους στον χώρο ομιλητές:

1. Προπονητική: διαχείριση ατόμων, μεθοδολογία προπόνησης και συνεργασία μεταξύ των με-λών του επιτελείου.

2. Τεχνολογία: ανάλυση δεδομένων, ανάλυση παιχνιδιού (πριν-μετά-κατά τη διάρκεια), λήψη απόφασης μέσα από την ανάλυση.

3. Φυσική κατάσταση: Τακτικός περιοδισμός (ένα – δύο παιχνίδια την εβδομάδα), προετοιμασία, παρακολούθηση και αξιοποίηση δεδομένων, επιβαρύνσεις, πρόληψη-αποκατάσταση τραυματισμών.

4. Ακαδημία: δημιουργία ελίτ παιχτών, φιλοσοφία, μεθοδολογία

5. Τάσεις: τεχνικός διευθυντής σε πετυχημένα πρωταθλήματα, wellbeing προπονητή και παιχτών

Στη διά ζώσης παρακολούθηση υπάρχει περιορισμένος διαθέσιμος αριθμός εισιτηριών και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Υπάρχει η δυνατότητα και διαδικτυακής παρακολούθησης, ενώ θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθη-ης στους συμμετέχοντες. Αναλυτικές πληροφορίες και εγγραφές στο επίσημο site του συνεδρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα