Στην Οσιγιεκ ο Ευαγγέλου

Newsroom
evaggelou

bet365

Ο Στέφανος Ευαγγέλου θα ανακοινωθεί από την κροατική ομάδα μόλις η FIFA άρει την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που της έχει επιβάλει, καθώς στην Οσιγιεκ φέρονται να διευθέτησαν το σχετικό πρόβλημα.

Παίκτης της Οσιγιεκ θα πρέπει να θεωρείται ο Στέφανος Ευαγγέλου, ο οποίος από τα τέλη Μαρτίου έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις της κροατικής ομάδας. Ο 25χρονος στόπερ που μέχρι τον Ιανουάριο ήταν στη Σέριφ της Μολδαβίας φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με το club, αλλά ακόμη δεν έχει υπογράψει επειδή η FIFA δεν έχει άρει την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που του έχει επιβάλει.

Ωστόσο από το «Στάδιο Γκράσκι» φέρονται να διευθέτησαν το πρόβλημα, ρύθμισαν τις οφειλές τους και ανά πάσα στιγμή περιμένουν το «πράσινο φως» της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Μόλις συμβεί αυτό θα ανακοινώσουν την προσθήκη του Ευαγγέλου που θα έχει ορίζοντα την επόμενη σεζόν, αφού την ερχόμενη Κυριακή (27/5) θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους για την τρέχουσα.

Ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός έχει στο παρελθόν φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του ΠΑΣ Γιάννινα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα