Ντάνι Άλβες: Απορρίφθηκε εκ νέου το αίτημα αποφυλάκισής του

dani_alves
Το δικαστήριο της Βαρκελώνης απέρριψε και το νέο αίτημα που κατέθεσε η νομική ομάδα του Ντάνι Άλβες για την αποφυλάκιση του Βραζιλιάνου.

Αρνητική ήταν η απόφαση του δικαστηρίου της Βαρκελώνης και στο νέο αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσαν οι νομικοί εκπρόσωποι του Ντάνι Άλβες. Ο Βραζιλιάνος μπακ συνελήφθη στις 20 Ιανουαρίου έπειτα από καταγγελία βιασμού 23χρονης κοπέλας σε κλαμπ της πρωτεύουσας της Καταλονίας και μέχρι σήμερα είναι υπό κράτηση.

Η πλευρά του διεθνή αμυντικού ζήτησε την αποφυλάκιση του με περιορισμούς μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, όμως ο δικαστής πιστεύει πως παρά τις εγγυήσεις που δίνουν οι δικηγόροι του Άλβες δεν γίνεται να πάρει το ρίσκο να δώσει την ευκαιρία στον Βραζιλιάνο νφύγει από τη χώρα.

Θυμίζουμε πως η γραμμή υπεράσπισης του 40χρονου ποδοσφαιριστή είναι πως η σεξουαλική επαφή που είχε με την κοπέλα ήταν με απόλυτη συναίνεση. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται τους αμέσως επόμενους μήνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα