Μουντιάλ 2030: Αποσύρθηκε η υποψηφιότητα της Σαουδικής Αραβίας με την Ελλάδα και την Αίγυπτο

Φαβορί Ισπανία - Πορτογαλία - Μαρόκο για το 2030

bet365

Η Σαουδική Αραβία δεν θα υποβάλλει υποψηφιότητα για το Μουντιάλ του 2030 και η Ισπανία με το Μαρόκο και την Πορτογαλία γίνονται το τεράστιο φαβορί!

Σαουδική Αραβία, Ελλάδα και Αίγυπτος δεν θα υποβάλλουν υποψηφιότητα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030 και αιτία είναι η... Ισπανία, όπως άλλωστε τονίζει η «Marca»!

Ειδικότερα, ο υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, Faisal bin Farhan Al Saud, φέρεται να ήρθε σε επαφή τις τελευταίες ώρες με αξιωματούχους σε Ελλάδα και Αίγυπτο, όπου τους ενημέρωσε πως δεν θα παρουσιάσουν υποψηφιότητα για το Μουντιάλ του 2030 λόγω της εξαιρετικής δουλειάς που έχουν παρουσιάσει οι Ιβηρες.

Η υποψηφιότητα που αποτελείται από την Ισπανία, την Πορτογαλία και το Μαρόκο είναι αρκετά ενισχυμένη και τη δεδομένη στιγμή είναι το τεράστιο φαβορί για να αναλάβει τη διοργάνωση.

Μέχρι στιγμής, μόνο η νοτιοαμερικανική υποψηφιότητα με Αργεντινή, Ουρουγουάη, Χιλή και Παραγουάη είναι και επίσημα αντίπαλος των Ιβηρων. Τον Σεπτέμβριο του 2024 θα γίνει γνωστός ο νικητής του τουρνουά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα