Ζίγιεχ: Συμπαίκτης με τον Ρονάλντο, έκλεισε στην Αλ Νασρ!

Ζίγιεχ: Συμπαίκτης με τον Ρονάλντο, έκλεισε στην Αλ Νασρ!

Ζίγιεχ: Συμπαίκτης με τον Ρονάλντο, έκλεισε στην Αλ Νασρ!

bet365

Στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χακίμ Ζίγιεχ, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2026 και θα είναι συμπαίκτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μετά τις μεταγραφές των Καρίμ Μπενζεμά και Ενγκολό Καντέ στην Αλ Ιτιχάντ, ήρθε η σειρά και για εκείνη του Χακίμ Ζίγιεχ στην Αλ Νασρ.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Μαροκινός επιθετικός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο έως το 2026 στην ομάδα που αγωνίζεται ο Πορτογάλος super star, Κριστιάνο Ρονάλντο. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι όροι του συμβολαίου έχουν ήδη συμφωνηθεί μεταξύ των Μπλε και της ομάδας από το Ριάντ και η μεταγραφή του θα κοστίσει 10 εκατ. ευρώ. Ο Ζίγιεχ αναμένεται να ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία τις επόμενες ημέρες για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα «πέσουν» οι υπογραφές.

Ο Ζίγιεχ αγωνιζόταν στην Τσέλσι από το καλοκαίρι του 2020 και σε συνολικά 107 παιχνίδια κατάφερε να σκοράρει 14 φορές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα