Αλεξανδρόπουλος: Έμεινε εκτός προετοιμασίας της Σπόρτινγκ

Νίκος Κικίδης
alexandropoulos

bet365

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τη νέα σεζόν, με τον Αμορίμ να τον αφήνει εκτός προετοιμασίας.

Εκτός πλάνων του Ρόυμπεν Αμορίμ φαίνεται πως βρίσκεται ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Ο Έλληνας μέσος δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία δείχνει πως δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Τρανταχτή απόδειξη η απουσία του νεαρού χαφ από τη λίστα των ποδοσφαιριστών που βρέθηκαν στην προετοιμασία της ομάδας, με τον Αλεξανδρόπουλο να μην συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους 29 ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στο Λάγος της Πορτογαλίας.

Πλέον μοιάζει δεδομένο πως ο 21χρονος θα πρέπει να ψάξει αλλού το μέλλον του, με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία μάλιστα να τον συνδέουν πρόσφατα με την ΑΕΚ!

Την ίδια στιγμή πάντως στην Ιβηρική υποστηρίζουν πως η επιστροφή στην Ελλάδα και τη Super League δεν βρίσκεται στα πλάνα του, καθώς ο ίδιος θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο εξωτερικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα