Τσέλσι - Μεταγραφές: Επίσημα στη Λιντς ο Αμπαντού

Newsroom
ethan_ampadu

bet365

Ο Ίθαν Αμπαντού υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λιντς.

Η Λιντς ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Ίθαν Αμπαντού από την Τσέλσι εκταμιεύοντας 7 εκατομμύρια λίρες, συν 3 ακόμα σε πρόσθετες παροχές.Το συμβόλαιο του 22χρονου έέχει επίσης οψιόν για έναν ακόμη χρόνο.

«Όλοι γνωρίζουν πόσο μεγάλος σύλλογος είναι η Λιντς Γιουνάιτεντ. Προφανώς, βρισκόμαστε τώρα στη θέση που βρισκόμαστε, αλλά όλοι θέλουμε περισσότερα. Όταν μίλησα με τον προπονητή, μόλις τελείωσα το τηλεφώνημα ήξερα τι ήθελα, με εντυπωσίασε πραγματικά. Μου είπε τι του άρεσε σε μένα και πού πιστεύει ότι μπορώ να βελτιωθώ ως παίκτης. Όλα αυτά με βοήθησαν να επιλέξω τη Λιντς», είπε μεταξύ άλλων στη LUTV μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο Αμπαντού είχε τέσσερις δανεισμούς από την Τσέλσι από τότε που εντάχθηκε στον σύλλογο από το Έξετερ το 2017. Πέρασε την περασμένη σεζόν στη Σπέτσια - καταγράφοντας 31 συμμετοχές στη Serie A - μετά από τα περάσματα στις Λειψία, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Βενέτσια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα