Αλεξανδρόπουλος: Στα «ραντάρ» της Κοπεγχάγης τον βάζουν οι Πορτογάλοι

Κανονικά προπονήθηκε ο Αλεξανδρόπουλος

bet365

Σύμφωνα με πορτογαλικό μέσο και η Κοπεγχάγη είναι ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Η πορτογαλική «O Jogo» αποκάλυψε πως η Κοπεγχάγη είναι ανάμεσα στις ομάδες που έχουν τσεκάρει την περίπτωση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, όπως είχε αναφέρει πρόσφατα και το Gazzetta. Μπορεί ο νεαρός Έλληνας μέσος να είναι προς παραχώρηση από την Σπόρτινγκ Λισαβώνας, ωστόσο οι Δανοί δεν αναμένεται να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του, όσο τα «λιοντάρια» της Λισαβώνας εξακολουθούν να ζητούν 3 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Ο λόγος που οι Πορτογάλοι δεν πέφτουν παρακάτω στην τιμή του, τουλάχιστον προς στιγμήν, είναι επειδή θέλουν να πάρουν πίσω όσο γίνεται περισσότερα από τα χρήματα που επένδυσαν σε κείνον το περασμένο καλοκαίρι για να τον πάρουν από τον Παναθηναϊκό. Κάπως έτσι η Κοπεγχάγη αναμένεται να στραφεί σε πιο οικονομικές περιπτώσεις.

Υπενθυμίζουμε πως για τον Αλεξανδρόπουλο έχει υπάρξει ενδιαφέρον τόσο από Ελλάδα με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, όσο και από την Γαλλία με τις Νις και Στρασμπούργκ και την Ολλανδία με την Φέγενορντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα